Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلم سینمایی «هناس» از زاویه دید شهره پیرانی، به روایت‌های تشویش‌های او برای حفظ جان همسرش شهید داریوش رضایی‌نژاد از دانشمندان هسته‌ای پرداخته است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در واپسین روز‌های مرداد سال ۱۳۹۰ بود که خبری هولناک تیتر روزنامه‌ها و اخبار مختلف تلویزیون شد؛ «ترور دانشمند هسته‌ای در مقابل منزلش»

حادثه‌ای دردناک که در ادامه سلسله ترور‌های شخصیت‌های هسته‌ای ایران از جمله مجید شهریاری، مصطفی احمدی روشن و مسعود علیمحمدی که از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ اتفاق و افکار و احساسات عمومی را درگیر و به موضوعی پر بحث در میان مردم و رسانه‌ها تبدیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدت‌ها اخبار مختلفی درباره این موضوع در جریان بود و مصاحبه‌های مختلفی از افراد مهم سیاسی و خانواده این شهید درباره ابعاد و زوایای این حادثه در جریان بود تا به مرور تب و تاب این اتفاق و جریان‌های پیرامون آن کمرنگ شد.

حوالی پاییز سال ۱۴۰۰ خبر‌هایی مبنی بر ساخت فیلم سینمایی با محوریت ترور یکی از دانشمندان هسته‌ای و حضور در چهلمین جشنواره فجر تیتر رسانه‌های مختلف سینمایی و سیاسی شد که حسین دارابی کارگردان فیلم سیاسی «مصلحت» این بار به سراغ چه ژانری رفته و زندگی کدام یک از شهدای هسته‌ای و تشویش‌های زنانه همسر او در این فیلم سینمایی به تصویر کشیده است؟

«هناس» نام کنجکاوی برانگیزی بود که با حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر مخاطبان و منتقدان زیادی را برای دیدن و فهمیدن شخصیت اصلی داستان که این فیلم سینمایی بر مبنای زندگی آن شکل گرفته است، به سالن‌های سینما کشاند؛ فیلمی که از زاویه دید شهره پیرانی، به روایت‌های تشویش‌های او برای حفظ جان همسرش داریوش رضایی نژاد دانشمند هسته‌ای پرداخته که در سال ۱۳۹۰ در مقابل چشم همسر و فرزند کودکش به طرز ناجوانمردانه‌ای مورد ضربه گلوله‌های متعدد گروه‌های معاند قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت رسید.

این فیلم سینمایی با بازی مریلا زارعی در نقش همسر و بهروز شعیبی در نقش داریوش رضایی نژاد در زمان چهلمین جشنواره فجر به یکی از پربحث‌ترین فیلم‌های حاضر در این دوره تبدیل شد که در اکران‌های مردمی توانست به رتبه ۶ در جدول آرای مردمی برسد.

«هناس» دومین ساخته حسین دارابی است که پیش از این، فیلم سینمایی «مصلحت» را کارگردانی کرده و این بار به سراغ سوژه‌ای ملتهب از یکی از قهرمانان ملی رفته است.

سوژه‌هایی که نیاز مخاطب و سینمای ایران است تا نسل جوان با واقعیت‌های تاریخی خود و شهامت‌های قهرمانان ملی خود آشنا شوند.

تهیه کنندگی این اثر برعهده محمدرضا شفاه بوده که در این سال‌ها حمایت از فیلمسازان جوان را در دستور کار خود قرار داده و این فیلم سینمایی که دومین همکاری او با حسین دارابی را رقم می‌زند و بر اساس داستانی بیوگرافی شکل گرفته، این روز‌ها در حال اکران در سینما‌های سراسر کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فیلم هناس سینمای ایران شهدای هسته ای فیلم های سینمایی فیلم سینمایی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۳۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد / رسانه های اسرائیل مدعی ترور او شدند (+عکس)

تسنیم نوشت: برخی رسانه‌های اسرائیلی از جمله جروزالم پست و برخی از رسانه‌های فارسی زبان وابسته به آنها یعنی ایران اینترنشنال در خبری مدعی شدند که رامین یکتاپرست، توسط اسرائیل کشته شده است. این رسانه‌ها او را نیروی وابسته به سپاه معرفی می‌‌کنند!   پیگیری خبرنگار تسنیم از منابع مطلع حاکیست که این اخبار صرفاً یک دستاوردسازی خیالی برای رژیم تروریستی اسرائیل است و فردی به نام رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد.   رامین یکتاپرست یک فرد دوتابعیتی است که سابقه چندان مثبتی هم ندارد؛ همچنین برخی اطلاعات حاکیست که او در یک درگیری شخصی کشته شده است.   رسانه‌های اسرائیلی و بویژه فارسی‌زبان‌هایی مانند ایران اینترنشنال، پس از شکست این رژیم در عملیات تنبیهی وعده صادق، در چند نوبت سعی کرده‌اند دستاوردهای خیالی برای آنها بسازند.   خود رسانه‌های آلمانی هم پیشتر نوشته بودند که طبق ادعای پلیس آلمان یکتاپرست در سال های ٢٠٠٩ و ٢٠١٠ یک فاحشه‌خانه در لورکوزن آلمان را اداره می‌کرد و پس از آن به کلوب های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق می‌شود.   گفتنی است؛ بر اساس گزارشی که جروزالم پست منتشر کرده، "اسرائیل یکی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در خاک ایران کشته است". سایر رسانه‌ها نام این فرد را "رامین یکتاپرست" عنوان کرده‌اند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • اسم رمز ترور؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • اسم رمز ؛ «قم» را به خاک و خون می کشیم
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • تسنیم: رامین یکتاپرست هیچ ارتباطی با سپاه ندارد / رسانه های اسرائیل مدعی ترور او شدند (+عکس)
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • فیلم| طرح منافقین خلق در سال ۵۴، برای ترور آیت‌الله بهشتی!
  • عوامل توطئه ترور وزیر مسکن پاکستان کشته شدند