Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن رضایی در مسجد توحید بوشهر گفت: کشور ما چیزی برای ایجاد تحول در فرهنگ و اقتصاد کم ندارد؛ کافی است یکی شویم و با دانش علمی و همت جانانه، در صحنه‌ها حاضر شویم و در اقتصاد به پیش برویم.



به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام چهارشنبه شب ۲۷ اسفندماه ۹۹ در مسجد توحید بوشهر با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: میلاد فرخنده امام حسین (ع) بزرگ پاسدار اسلام را به شما تبریک عرض می‌کنم و خوشحالم در چنین روزی - روز پاسدار - در مسجد تاریخ ساز توحید که در همه صحنه‌های دفاع مقدس نقش آفرینی داشت، هستم؛ از مسجد توحید بوشهر، صد‌ها رزمنده به جبهه‌ها اعزام شد و در دوران دفاع مقدس هم یکی دو بار در این مسجد حاضر شده بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




دکتر رضایی گفت: امام حسین (ع)، هم از سلاله پیامبر (ص) است، هم با تمام وجودش مکتب پیامبر (ص) را عملی کرد؛ امام حسین (ع) یک اندیشه الهی و یک حقیقت درخشان است. من و شما افتخار می‌کنیم که سرباز مکتب امام حسین (ع) هستیم. مفهوم «ثارالله» موضوع شگفتی است که فقط بخش اندکی از عمق آن آشکار شده است. عظمت جهاد ملت ایران و اقتدار سپاه، قطره‌ای از دریای مفهوم الهی «ثارالله» است. انقلاب ما در مسیر امام حسین (ع) است و ما ملت امام حسین (ع) هستیم.


وی افزود: از ابتدای انقلاب تا الان دشمنان ملت ایران درصدد این هستند که یا انقلاب ما را متوقف کنند یا کاری کنند که ما حسینی نباشیم. انواع موانع را برای انقلاب طراحی کردند و آخرین حربه آنها، تحمیل یک جنگ اقتصادی است.  


فرمانده سپاه در دوران دفاع مقدس گفت: ما اگر امروز اقتدار دفاعی داریم، اگر قاسم سلیمانی‌ها داریم، این دستاورد‌ها از دل دفاع جانانه ملت ایران در جنگ تحمیلی به دست آمده است. نه تنها شکست نخوردیم بلکه از دل آن تهدیدها، قدرت دفاعی تولید کردیم و اقتدار صنایع دفاعی و نیرو‌های مسلح را به اوج رساندیم.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متاسفانه دولتمردان ما بجای اینکه بیایند و از این تهدید‌های ناشی از جنگ تحمیلی اقتصادی، فرصت‌هایی برای رشد توانایی‌های درونی کشور بسازند، گاهی با عملکرد ضعیف اجرایی خود، فشار‌ها را بر مردم بیشتر می‌کنند. برخی مسئولان در دولت، به جای اینکه از فرصت تحریم‌ها و جنگ تحمیلی اقتصادی استفاده کنند و شیر نفت را بر روی بودجه دولت ببندند و اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنند، متاسفانه طوری رفتار می‌کنند که مردم می‌گویند نکند رفتار برخی مدیران ما با رفتار خارجی‌ها در فشار آوردن به معیشت مردم، همسو و هماهنگ باشد. در این شرایط که راه تجارت ما را بسته اند و پول‌های نفت ما را برنمی گردانند، مدیران کشور نباید خنده‌های بیخیالی سر دهند. مدیران کشور باید از محاصره اقتصادی، فرصت خلق کنند و صنعت و کشاورزی را شکوفا کنند.


دکتر رضایی گفت: انقلاب اسلامی ملت ایران در مدیریت تهدید‌ها و فرصتها، یک فناوری چند مرحله‌ای مخصوص خود را پیدا کرده است. مرحله اول، ایستادگی است. مرحله دوم، تولید فرصت است. مرحله سوم، بهره برداری کردن از فرصت‌ها به وسیله ابتکار و بسیج نیرو‌ها و تبدیل کردن آن به اقتدار و تولید است. الان ملت ایران فشار زیادی را تحمل کرده است و جانانه مقاومت و ایستادگی کرده است و یک فرصت تاریخی را ایجاد کرده است، ولی مدیران کشور نخواستند یا نتوانستند این فرصت بزرگ را که ملت عزیز ایران با پیروی از ولایت خلق کردند، بهره برداری کنند. اگر مدیران کشور قدر این فرصت تاریخی که ملت ایران ایجاد کردند را می‌دانستند، با سیاست و تدبیر و اقدام، تحریم‌ها را کنار می‌زدیم یا خنثی می‌کردیم.


رضایی گفت: رانتخواران، نفوذی‌ها و منحرفین داخلی به همراه آمریکا، می‌خواهند جبهه بزرگ نبرد اقتصادی را به سمت و سوی دلخواه خود بکشانند و این جنگ تحمیلی اقتصادی را به شرکت نکردن مردم در انتخابات، سوق بدهند. از سه چهار ماه پیش، بسیاری از دلسوزان به دولت می‌گفتند که مساله اقلام مصرفی و معیشتی مردم مثل مرغ و روغن و نان را حل کنید تا به بحران تبدیل نشود. اختلاف بین وزارتخانه‌ها را حل کنید و نگذارید بازار شب عید دچار مشکل شود.


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فساد و تبعیض ربطی به تحریم‌ها ندارد و گاهی انسان احساس می‌کند عده‌ای عمداً می‌خواهند بین جوانان با دین فاصله ایجاد کنند و مردم را از حل مسائل ناامید کنند. ما وظیفه داریم که در مقابل این توطئه، ایستادگی کنیم و زندگی هموطنان مان را نجات دهیم. دولت فعلی، سه چهار ماه وقت دارد و اگر بخواهد می‌تواند در این مدت هم کار‌های مفیدی انجام دهد. نیرو‌های انقلابی هم می‌توانند کمک کنند؛ از کمک‌های مؤمنانه بسیجیان و نیرو‌های مسلح و نیکوکاران تا اقدامات دیگر.


نویسنده کتاب ایران آینده گفت: باید به آینده امیدوار بود. در همین استان بوشهر، نباید مشکل آب آشامیدنی باشد. باید راه آهن شیراز به این شهر برسد و تجارت مردم رونق پیدا کند. باید سهمی از تولید ثروت در این استان، صرف آبادانی بوشهر شود. چرا بخش اعظمی از سپرده‌های بانکی مردم بوشهر راهی تهران می‌شود؟ می‌توانیم با مدیریت انقلابی، مسئولیت پذیر و پاسخگو، تحول مثبت در امور اجرایی کشور ایجاد کنیم. تکنولوژی موشک‌ها و پهپاد‌های ما پیشرفته‌تر از تکنولوژی خودرو و قطار‌های ماست. باید این فرمول را در سایر بخش‌های مربوط به زندگی مردم پیاده کنیم. باید برگردیم به ارزش‌های اول انقلاب و دولت نباید سفره خود را از مردم جدا کند بلکه باید ملت و دولت بدون تبعیض و فاصله، بر سر یک سفره بنشینند.  


وی افزود: تبعیض بین استان ها، سازمان یافته نیست بلکه ناشی از بی تدبیری دولت است. تبعیض بین استانها، خلاف ارزش‌های انقلاب است. دست به دست هم دهیم و این تبعیض بین استان‌ها را با توسعه متوازن در سراسر کشور برطرف کنیم. اگر به ارزش‌های راستین انقلاب برگردیم و دست از این جناح بندی‌ها و سیاستبازی‌ها برداشته شود، بخش قابل توجهی از تبعیض بین استان‌ها از بین می‌رود.  


دکتر رضایی گفت: پولی که الان به بازنشستگان محترم به عنوان حقوق بازنشستگی پرداخت می‌شود، نصف سفره ده سال پیش را هم کفاف نمی‌دهد. کشور ما چیزی برای ایجاد تحول در فرهنگ و اقتصاد کم ندارد؛ کافی است یکی شویم و با دانش علمی و همت جانانه، در صحنه‌ها حاضر شویم و در اقتصاد به پیش برویم.


وی در پایان گفت: ان شاء الله با هدایت رهبر حکیم انقلاب، گام دوم انقلاب را به پیش ببریم و ایران بزرگ اقتصادی را در کنار ایران بزرگ و مقتدر سیاسی و دفاعی، به همگان معرفی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محسن رضایی انتخابات تشخیص مصلحت نظام تبعیض بین استان مدیران کشور جنگ تحمیلی ملت ایران امام حسین رضایی گفت نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۱۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است

ایسنا/فارس معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، همگان را به مطالعه سرگذشت شهید آوینی فراخواند و تغییر جریان فکری را آموزنده و تحسین برانگیز توصیف کرد.

آیین پایانی و معرفی برگزیدگان دومین جشنواره سراسری شهید آوینی امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ ماه در تالار فجر پردیس ارم دانشگاه شیراز برگزار شد.

در این مراسم معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور ابتدا به تاکید بر خدمت‌رسانی ویژه به دانشجویان شاهد و ایثارگر پرداخت و گفت: از همان قدم اول تلاش کردیم به عنوان خادم دانشجویان، اقدامات متعددی را در بستر ایثار و شهادت انجام داده‌ و مبلغ خوبی برای ترویج این فرهنگ باشیم.

هاشم داداش‌پور افزود: قرار است مجموعه اقداماتی که در این راستا انجام می‌دهیم به تحکیم و سازماندهی بیشتر منجر شود و بتوانیم میراث‌دار خوبی برای یادگارهای به‌جا مانده از شهدا و ایثارگران کشورمان باشیم.

وی از توسعه طرح مهارت‌زایی و توانمندسازی اقتصادی دانشجویان خبر داد و گفت: در همین راستا تابستان امسال در دانشگاه تبریز برنامه‌ای برای توانمندسازی دانشجویان برگزار خواهد شد.

داداش‌پور در ادامه به توصیف مراحل رشد و تعالی شهید آوینی پرداخت و گفت: لازم است همه ما مطالعه‌ای در زندگی این شهید بزرگوار داشته باشیم. کسی که می‌گوید: «من از راه طی شده با شما حرف می‌زنم.» کسی که به گفته خودش، زمانی کتاب هربرت مارکوزه را در دست می‌گرفته و ادعای روشنفکری داشته است اما از سال ۵۶ جریان فکری خود را تغییر می‌دهد و با ورود به جریان دینی و فاصله گرفتن از «ایسم‌ها» به بزرگترین راوی دفاع مقدس تبدیل می‌شود. سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است.

معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان کشور در پایان گفت: باید بتوانیم فرهنگ ایثار و شهادت را از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر ببریم و از این طریق خدمتی به انقلاب و اسلام کنیم. هر یک در این فضا قرار بگیریم، عاقبت به خیر خواهیم شد.

رئیس دانشگاه شیراز نیز ابتدا به دو اتفاق بزرگ در خاک فلسطین اشغالی اشاره کرد و گفت: باید رخ دادن عملیات‌های طوفان الاقصی و وعده صادق را تبریک بگوییم. اتفاقاتی که بروز خشم فروخورده طولاتی مدتی بود که از طرف انسان‌های آزاده و حقیقت‌جوی دنیا بر علیه رژیمی فاسد انجام گرفت.

محمد موذنی افزود: برای اینکه جوامع انسانی زندگی مطلوب داشته باشند، حتما باید گروهی از انسان‌ها تلاش و فداکاری کنند. یعنی عده‌ای از انسان‌ها تلاش می‌کنند تا عده دیگری زندگی بهتری داشته باشند و منتهای این تلاش، ایثار است. ایثاری که گاهی اوقات به تقدیم کردن جان و رسیدن به شهادت می‌انجامید و این اوج کمال انسان است.

وی در ادامه به معرفی اجمالی دانشگاه شیراز پرداخت و گفت: این دانشگاه با ۶۰۰ رشته و گرایش تحصیلی، ۱۷ هزار دانشجو و ۷۰۰ عضو هیئت علمی، ۱۶ دانشکده و ۲۵۰ آزمایشگاه تخصصی، یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های کشور است که طبق آخرین رتبه‌بندی در سال ۲۰۲۳ به‌عنوان رتبه اول دانشگاه‌های کشور انتخاب شده است.

موذنی با تاکید بر اینکه ظرفیت کار بیشتری در این دانشگاه وجود دارد، گفت: با آن رویکردی که نظام جمهوری اسلامی نسبت به عرصه علم و دانش دارد و نگاه متعالی مقام معظم رهبری به این جریان، امیدواریم این درخشش و پیشتازی در همه دانشگاه‌های کشور ادامه پیدا کند.

رئیس دانشگاه شیراز از افزایش ۸ برابری آثار حاضر در دومین دوره جشنواره شهید آوینی نسبت به دوره اول خبر داد و گفت: ۳ هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که بیانگر وجود یک ظرفیت بسیار عالی و متراکم در عرصه فرهنگ و هنر است و باید از این بستر برای رشد و تعالی و معرفی فرهنگ اسلامی در سطح جهان استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، در انتهای این مراسم از برگزیدگان دومین دوره جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی تجلیل شد.

ضمن اینکه در این مراسم پرچم جشنواره به شهر رشت به عنوان برگزار کننده سومین دوره این جشنواره اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران، مهمان «مست عشق»!
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند (+تصاویر)
  • بزرگان فرهنگ و ادب و هنر ایران زمین مهمان "مست عشق" شدند
  • تلاش محسن رضایی برای وحدت در جبهه انقلاب
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • سیر تحول شهید آوینی آموزنده و تحسین برانگیز است
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور